Evenimente la care participă jandarmii constănțeni în acest weekend

În  acest sfârșit se săptămână, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean  Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliția Locală Constanța  vor efectua acțiuni de asigurare a liniștii publice în cadrul mai multor evenimente.

Astăzi, 25 august,  între orele 17.00-19.00, jandarmii din cadrul Detașamentului 7 Medgidia, vor avea în vedere asigurarea măsurilor de ordine publică la o demonstrație de arte marțiale, ce va avea loc în Parcul 1 Mai din municipiul Medgidia, cu prilejul sărbătoririi Zilei Mondiale a Kung-Fu.

Începând de astăzi, 25 august și până duminică, 27 august, jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică la Festivalul Antic Tomis”, eveniment ce se va desfășura în zona Parcului Carol și a Termelor Romane din municipiul Constanța.

Sâmbătă, începând cu ora 15.00,  jandarmii vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului sportiv Kureș-lupte tradiționale tătărești”, organizat în comuna   23 August.

În perioada 26-27 august, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona falezei Cazinoului din Constanța, unde se va desfășura turneul de baschet „Constanța Street Play”.

Tot sâmbătă și duminică, între orele 20.30-23.00, se va acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la festivalul cultural-artistic „Sub semnul lui Ovidius”, organizat în Piața Ovidiu din municipiul Constanța.

Pentru evitarea oricăror evenimente nedorite, Jandarmeria recomandă:

  • adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială;
  • respectarea indicațiilor organizatorilor și ale forțelor de ordine;
  • evitarea implicării în conflicte de orice natură;
  • respectarea traseelor de deplasare stabilite de organizator;
  • acordarea unei atenții deosebite bunurilor și obiectelor personale;
  • evitarea purtării la vedere a obiectelor de valoare ce pot atrage atenția;
  • să nu participe la evenimente sub influența băuturilor alcoolice, să nu aibă asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materii expolzive, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant;
  • acordarea unei atenții sporite copiilor care se pot pierde cu ușurință în locurile aglomerate;
  • să solicite sprijinul autorităților prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau să sesizeze cel mai apropiat echipaj de ordine publică, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârșirea unor astfel de fapte.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/evenimente-la-caare-participa-jandarmii-constanteni-in-acest-weekend-41548.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/evenimente-la-caare-participa-jandarmii-constanteni-in-acest-weekend-41548-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
În  acest sfârșit se săptămână, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean  Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliția Locală Constanța  vor efectua acțiuni de asigurare a liniștii publice în cadrul mai multor evenimente. Astăzi, 25 august,  între orele 17.00-19.00, jandarmii din cadrul Detașamentului...

Preluat de la romania ntv