Președintele Franței, Emmanuel Macron a avut o intrare rapidă în politică dar și în viața financiară, devenind la doar 30 de ani partener al uneia din cele mai mari bănci din lume, Rothschild.

Ajuns în gigantul bancar Rothschild, Macron a avansat rapid, dând un tun financiar care i-a adus o sumă importantă de bani, dar și numele de „Mozart al finanțelor. De aici a jucat un rol decisiv în achiziția unei părți din Pfizer de către Niestle, tranzacție în valoare de 12 miliarde de dolari, informează Bugetul.ro.

Maurice Munteanu FASCINAT de stilul abordat al primei doamne a Franţei, Brigitte Macron

Macron a intrat în zona politică când s-a alăturat echipei Rothschild care l-a consiliat pe Thierry Breton, fost ministru al Economiei şi apoi director executiv pentru tehnologie la Firma Atos, în achiziţia unei unităţi IT a Siemens în 2010.

România va cumpăra elicoptere şi rachete din Franţa. Detaliile înţelegerii româno-franceze

Emmanuel Macron a intrat efectiv în politică în anul 2012, când a devenid consilier al preşedintelui Francois Hollande. Între 2014 și 2016, el a fost ministru al Economiei.

VERDICTUL stilistului despre cele două doamne: Brigitte Macron şi Carmen Iohannis. Criticile sunt ASPRE

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Președintele Franței, Emmanuel Macron a avut o intrare rapidă în politică dar și în viața financiară, devenind la doar 30 de ani partener al uneia din cele mai mari bănci din lume, Rothschild. Ajuns în gigantul bancar Rothschild, Macron a avansat rapid, dând un tun financiar care i-a adus o...

Preluat de la EVZ