Două nurori și-au bătut soacra până au băgat-o în spital!

O femeie în vârstă de 58 de ani, din comuna brăileană Viziru, s-a trezit luată la bătaie de cele două nurori. Pe 22 august, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Viziru au fost sesizați de o localnică, cu privire la faptul că, în data de 19 august, a fost agresată de nurorile sale.

Cele două agresoare au vârste de 38, respectiv 40 de ani, fiind din aceeași localitate, potrivit obiectivbr.ro. Femeia de 58 de ani le-a prezentat polițiștilor un certificat medico-legal care atestă aspectele sesizate, ea având nevoie de 21-23 de zile de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/doua-nurori-si-au-batut-soacra-pana-au-bagat-o-in-spital-41570.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/doua-nurori-si-au-batut-soacra-pana-au-bagat-o-in-spital-41570-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
O femeie în vârstă de 58 de ani, din comuna brăileană Viziru, s-a trezit luată la bătaie de cele două nurori. Pe 22 august, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Viziru au fost sesizați de o localnică, cu privire la faptul că, în data de 19 august, a...

Preluat de la romania ntv