Donald Trump impune noi sancțiuni împotriva regimului din Venezuela

Donald Trump, președintele SUA, a emis vineri o ordonanță executivă prin care impune o serie de sancțiuni Administrației din Venezuela, condusă de președintele Nicolas Maduro, liderul de la Casa Albă explicând că măsurile au rolul opririi “tiraniei”.

Ordonanța semnată de Donald Trump interzice colaborarea cu instituții din Venezuela, pentru a exercita presiuni asupra Administrației Nicolas Maduro și a opri “tirania”, a transmis vineri Casa Albă, potrivit site-ului agenției Reuters.

Măsurile vizează direct activitățile companiei de stat din Venezuela, PDVSA.

Pe 31 iulie, Statele Unite au impus sancțiuni juridice și financiare contra președintelui Venezuelei, Nicolas Maduro, catalogat drept “dictator”. După luni de proteste violente, Maduro, acuzat de tendințe autoritariste, a dispus crearea unei Adunări constituante care va dizolva Parlamentul dominat de opoziție.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/donald-trump-impune-noi-sanctiuni-impotriva-regimului-din-venezuela-41576.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/donald-trump-impune-noi-sanctiuni-impotriva-regimului-din-venezuela-41576-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Donald Trump, președintele SUA, a emis vineri o ordonanță executivă prin care impune o serie de sancțiuni Administrației din Venezuela, condusă de președintele Nicolas Maduro, liderul de la Casa Albă explicând că măsurile au rolul opririi 'tiraniei'. Ordonanța semnată de Donald Trump interzice colaborarea cu instituții din Venezuela, pentru a...

Preluat de la romania ntv