Maria Constantin a plecat acum mai bine de două săptămâni din apartamentul conjugal, iar miercuri Marcel Toader a introdus actele de divorţ, la notar.

Conform jurnaliștilor de la Wowbiz, chiar și așa, Maria a fost cea care a plătit pentru toate actele necesare separării, iar Marcea Toader nu a mișcat un deget. „Maria a depus actele la notar şi tot ea a plătit! El nu a dat niciun ban, nici nu ar fi avut de unde. Ea a depus actele şi a făcut solicitarea şi a achitat toate taxele notariale. Divorţul lor se va pronunţă pe 13 septembrie, când se va încheia căsnicia lor.

Gina Pistol şi RELAŢIA CU SMILEY? Au fost aflate 3 ADEVĂRURI. Ce a fost, CE ESTE ACUM și ce va fi?

Nu au bunuri comune de împărţit, nu au copii şi amândoi sunt de acord cu încetarea mariajului. Asta a fost tot! Pe 13 septembrie, Maria şi Marcel vor fi doi oameni liberi care vor decide fiecare ce va avea de făcut în viitor”,  a declarat o persoană din anturajul Mariei Constatin şi a lui Marcel Toader conform aceleiași surse.

Divorț anunțat

Vestea că unul dintre cele mai „solide” cupluri se destramă a luat pe toată lumea prin surprindere, mai puțin pe apropiații Mariei, care se așteptau la acest gest. Sorana Darclee a participat alături de cei doi la show-ul care s-a filmat la o fermă şi a făcut o serie de dezvăluiri. 

Am stat cu ei timp de 3 luni, zi de zi. E o diferenţa foarte mare între ce pare şi ce este. În momentul în care te ţii cu cineva de mâna, în momentul în care apari constant la TV şi susţii cât de bine îţi merge, nu înseamnă neapărat că lucruruile sunt aşa. De multe ori, e bine să fii mai rezervat. Se întâmplă să atragi energii negative. Eu am o părere, dar nu cred că e poziţia mea să o fac publică. Eu cred, oricum, că e extrem de dureros prin ceea ce trec ei acum, nu doar ideea de divorţ, nu doar ideea că se da într-unul şi într-altul. Uneori e bine să faci un pas în spate. Când bărbatul e puţin nervos, tu (n.r. femeia) trebuie să fii persoană care îl calmează. Dacă două persoane sunt că focul în permanentă, e normal să se aprindă împotriva lumii, dar, la un moment dat, şi unul împotriva celuilalt”, a spus Sorana.

Detalii ȘOCANTE despre CĂSNICIA lui Marcel Toader cu Maria Constantin. Cum o „ABUZA” omul de afaceri în public pe artistă – Foto

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Maria Constantin a plecat acum mai bine de două săptămâni din apartamentul conjugal, iar miercuri Marcel Toader a introdus actele de divorţ, la notar. Conform jurnaliștilor de la Wowbiz, chiar și așa, Maria a fost cea care a plătit pentru toate actele necesare separării, iar Marcea Toader nu a mișcat...

Preluat de la EVZ