Vezi galeria foto:

O apariție apreciată la TV în ultimele decenii a anunțat, pe pagina personală de Facebook, că renunță la cariera în televiziune.

Mai mult, Rocsana Marcu a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că nu mai apare la TV, urmând să se dedice familiei.

“Dragii mei, aşa cum ştiți, am împărțit cu voi gândurile şi multe dintre trăirile pe care le-am avut de-a lungul anilor. Deorece îmi respect publicul şi prietenii formați de-a lungul a 20 de ani de carieră în televiziune, vreau să fiți chiar voi primii care află faptul cā am decis că este momentul unei schimbări pe plan profesional.

Colaborarea mea cu Antena Stars s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan. Am o satisfacție enormă, datorită faptului cā am pus bazele dezvoltării şi creşterii semnificative în ceea ce priveşte audiența acestui post, alături de o echipă minunată.

A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 3 ani şi jumătate şi vreau să le mulțumesc celor din conducerea Antenei Stars dar și echipei cu care am petrecut zi şi noapte la muncă. Este momentul pentru pentru noi începuturi iar viitorul sună bine!:)”, a fost mesajul postat de Rocsana Marcu.

Tag-uri: capital, stirecapital, b11, b13, b14, rtv, rtv2, ziare, eziare, libertatea2, libertateafinal, vocea, tion, bzi, evzm, doctorulzilei, doctorulzilei3, cancanhp2, cancan3, dcnews2, dcnews4, dolceHP, dolce2, animalzoo, wow2, wowbiz2, wowbiz3, wowbiz, unicahome, unicamode, ele, starjunior, sportnews, click, click2, fanatik, fanatik1, fanatikfinal, mondenCS, animalCS, doctorulCS

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DECIZIE ȘOC! O VEDETĂ renunță la CARIERA în TELEVIZIUNE după DOUĂ DECENII de activitate – Galerie FOTO.

evz.ro

libertatea.ro

rtv.net

wowbiz.ro

b1.ro

cancan.ro

infoactual.ro

unica.ro

fanatik.ro

dcnews.ro

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/button-share-11.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/button-share-11-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Vezi galeria foto: O apariție apreciată la TV în ultimele decenii a anunțat, pe pagina personală de Facebook, că renunță la cariera în televiziune. Mai mult, Rocsana Marcu a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că nu mai apare la TV, urmând să se dedice familiei. 'Dragii mei, aşa cum ştiți, am...

Preluat de la EVZ