Un copil de un an din Tecuci se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut vineri într-un lighean plin cu apă şi detergent.

Copilul a fost dus cu elicopterul la Spitalul de Urgenţe Pediatrice din Galaţi, acesta fiind în stare critică, medicii luptându-se să îi salveze viaţa, informează AGERPRES. Acesta a fost resuscitat dar nu se știe dacă va supraviețui.

Se pare că bebeluşul era singur în curte când a căzut în ligheanul cu apă şi detergent, fiind observat după ceva timp de rude, care au l-au dus de urgenţă la Spitalul Municipal “Anton Cincu” din Tecuci. Pentru că starea lui era foarte gravă, un elicopter SMURD l-a transferat la Galaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului COPIL în PERICOL de MOARTE după un BANAL accident în CASĂ.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Un copil de un an din Tecuci se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut vineri într-un lighean plin cu apă şi detergent. Copilul a fost dus cu elicopterul la Spitalul de Urgenţe Pediatrice din Galaţi, acesta fiind în stare critică, medicii luptându-se să îi salveze viaţa, informează...

Preluat de la EVZ