Poveste incredibilă cu origini mioritice pe ruta SUA – Coreea de Nord. Armata lui Kim Jong Un are doi ofițeri dintr-un tată american și o româncă răpită.

Cei doi ofițeri sunt fii defectorului american James Joseph Dresnok și al româncei Doina Bumbea. Deși au origini peste Ocean, cei doi ofițeri nu au ezitat să apară într-un videoclip propagandistic al Coreei de Nord și să amenințe că nu vor ezita să șteargă SUA de pe harta lumii.

Povestea începe înainte de izbucnirea războiului coreean, care a avut loc între 1950-1953, când mai mulți militari americani au trecut de „zona demilitarizată ”, extrem de fortificată și minată, și au defectat în Coreea de Nord.

Dresnok a fost unul dintre defectori, trecând în Coreea de Nord în 1953, unde a fost primit în armată, carieră pe care au urmat-o și fiii lui. Mama băieților a fost artista Doinea Bumbea, răpită de agenți nord-coreeni și măritată forțat cu americanul, relatează Libertatea.ro.

„Tatăl nostru ne-a rugat să-l servim cu devotament pe liderul Kim Jong-Un. Nu vom pierde oportunitatea să ștergem SUA de pe suprafața Pământului. Îl avem pe dragul comandant suprem Kim Jong-Un. Dacă el este de partea noastră, victoria este o certitudine”, au sublinit „ofițerii albi” cu rădăcini românesc în ultimul clip, apărut după creșterea tensiunilor dintre Coreea de Nord și SUA.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/descarcare_3.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/descarcare_3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Poveste incredibilă cu origini mioritice pe ruta SUA – Coreea de Nord. Armata lui Kim Jong Un are doi ofițeri dintr-un tată american și o româncă răpită. Cei doi ofițeri sunt fii defectorului american James Joseph Dresnok și al româncei Doina Bumbea. Deși au origini peste Ocean, cei doi ofițeri...

Preluat de la EVZ