CONSTANȚA. Pronunțarea în cazul Beirut, amânată din nou!

Judecătorii constănțeni au amânat pronunțarea în dosarul uneia dintre cele mai mari tragedii, produse în Constanța, în ultimul deceniu. Este vorba despre procesul în cazul Beirut.

Trei tinere artiste au pierit arse de vii, în incendiului care a cuprins localul în aprilie 2014. Procesul care îl are ca principal acuzat pe patronul restaurantului a durat 2 ani. Incendiul, au stabilit procurorii, a fost provocat de zecile de improvizații făcute în local, inclusiv la instalația de evacuare a fumului.

Patronul de la Beirut, George Karam, dar și cei care l-au ajutat să facă lucrările au fost judecați pentru 54 de capete de acuzare. Karam a susținut, atât în fața procurorilor cât și a judecătorilor, că nu știa că cele 3 tinere mai sunt în restaurantul cuprins de flăcări.  Sentința în acest dosar ar fi trebuit pronunțată astăzi însă a fost amânată pentru data de 6 septembrie. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/constanta-pronuntarea-in-cazul-beirut-amanata-din-nou-41574.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/constanta-pronuntarea-in-cazul-beirut-amanata-din-nou-41574-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Judecătorii constănțeni au amânat pronunțarea în dosarul uneia dintre cele mai mari tragedii, produse în Constanța, în ultimul deceniu. Este vorba despre procesul în cazul Beirut. Trei tinere artiste au pierit arse de vii, în incendiului care a cuprins localul în aprilie 2014. Procesul care îl are ca principal acuzat...

Preluat de la romania ntv