După ce și-au făcut un ”live”, pe facebook, cu o partidă de sex, în mijlocul unei intersecții importante din Cluj Napoca, clujeanul a fost identificat și a fost reținut pentru 24 de ore.

Autorul scenei fierbinți de amor este Attila Laszlo și este din Cluj Napoca. În urmă cu câteva zile acesta a făcut un ”Live” pe contul său de facebook, filmându-se cum face sex cu o femeie, într-o intersecție intens circulată, aflată la intrarea în Cluj Napoca, dinspre Zalău.

Potrivit unor surse judiciare, Attila Laszlo a fost identificat de polițiștii clujeni, care l-au săltat de acasă și l-au dus la audieri, fiind inculpat pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, pentru care riscă maxim doi ani de închisoare.

Polițiștii au identificat-o și pe tânăra care apare în filmare. ”Avem toate datele despre aceasta tânără, dar nu putem spune mai multe deoarece încă nu am găsit-o”, spune un polițist.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
După ce și-au făcut un ”live”, pe facebook, cu o partidă de sex, în mijlocul unei intersecții importante din Cluj Napoca, clujeanul a fost identificat și a fost reținut pentru 24 de ore. Autorul scenei fierbinți de amor este Attila Laszlo și este din Cluj Napoca. În urmă cu câteva...

Preluat de la EVZ