Tudor Chirilă, un personaj binecunoscut, o vedetă tv, care este implicată zi de zi în agora românească este ”cap de afiș” într-un nou scandal.

Grupul de Investigații Politice (GIP) a descoperit că renumitul cântăreț a participat și încă participă la un festival sponsorizat de celebra companie Tel Drum.

Astfel, conform informațiilor date de GIP și preluate de dcnews.ro: ”Când vine vorba de bani, pe revoluționarul Chirilă nu-l mai deranjează că aceștia provin de la Tel Drum, de la pesediștii din Teleorman sau de la ministerele conduse de pesediști. Tudor Chirilă este unul dintre invitații constanți ai Festivalului Ideo Ideis organizat în Alexandria, județul Teleorman. În 2013, când Chirilă a participat pentru prima oară la festival, acesta a fost finanțat de guvernul Ponta, de Primăria Alexandria și de o firmă locală devenită între timp celebră. Această firmă se numește Tel Drum”.

De altfel și în acest an, la același festival Tudor Chirilă a fost invitatul special.

”Așa se facă că, acum două săptămâni, Chirilă își debita obișnuitele platitudini în Sala Primăriei Alexandria. Evenimentul a fost organizat de guvernul Tudose prin Ministerul Culturii, în parteneriat cu Primăria pesedistă din Alexandria” se mai arată în postarea GIP de pe facebook.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Tudor Chirilă, un personaj binecunoscut, o vedetă tv, care este implicată zi de zi în agora românească este ”cap de afiș” într-un nou scandal. Grupul de Investigații Politice (GIP) a descoperit că renumitul cântăreț a participat și încă participă la un festival sponsorizat de celebra companie Tel Drum. Astfel, conform informațiilor...

Preluat de la EVZ