Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26.000 de euro pe servicii de machiaj de la învestirea sa, până în prezent, au informat vineri mass-media franceze preluate de EFE.

Suma vehiculată în presa franceză este “mare”, au recunoscut surse ale Palatului Elysee postului ‘Franceinfo’, dar “mai mică”, decât cea cheltuită de predecesorii săi, făcând aluzie la socialistul Francois Hollande (2012-2017) şi la conservatorul Nicolas Sarkozy (2007-2012), informează AGERPRES.

Palatul Elysee a explicat că s-a preferat angajarea unor colaboratori externi în locul unor persoane cu contracte permanente pentru a-l machia pe Macron, în vârstă de 39 de ani, la conferinţele de presă sau la deplasările în străinătate. Deşi a cheltuit mai puţin decât Hollande sau Sarkozy, preşedinţia franceză a informat că se caută o altă formulă de machiaj, mai puţin costisitoare pentru vistieria publică.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26.000 de euro pe servicii de machiaj de la învestirea sa, până în prezent, au informat vineri mass-media franceze preluate de EFE. Suma vehiculată în presa franceză este 'mare', au recunoscut surse ale Palatului Elysee postului 'Franceinfo', dar 'mai mică', decât cea cheltuită de...

Preluat de la EVZ