Gruparea teroristă Statul Islamic a publicat un clip de propagandă cu un băiat american, în vârstă de 10 ani, aflat la Raqqa, în Siria, care îl ameninţă pe preşedintele american Donald Trump, potrivit centrului de monitorizare a site-urilor jihadiste SITE, potrivit News.ro.

Băiatul, care se prezintă drept Yousef şi care susţine că este fiul unui soldat american, susţine că s-a mutat în Siria cu mama sa, în urmă cu doi ani, scrie Al Araby.co.uk.  În clipul de şapte minute, copilul pare să citească mesajul şi este arătat plimbându-se printre ceea ce afirmă că sunt ruinele oraşului sirian Rakka.

SURSĂ FOTO: news.ro

“Mesajul meu către Trump, marioneta evreilor: Allah ne-a promis victorie, ţie ţi-a promis înfrângere”, spune Yousef. “Această luptă nu se va termina la Rakka sau Mosul. Se va termina pe pământurile tale”, a adăugat băiatul, care vorbeşte engleză fluent, cu accent american.


TRUMP a fost amestecat în afaceri cu DROGURI. Detalii-BOMBĂ


Copilul apare citind Coranul și ținând o pușcă în mână

În unele secvenţe, el apare citind în arabă, din Coran, şi ţinând o puşcă în mâini. Gruparea teroristă a mai folosit în trecut ostatici occidentali în clipuri de propagandă, dar este prima dată când apare un copil american. Departamentul de Stat a condamnat vehement înregistrarea.


Ultima armă a Rusiei îi face să tremure pe americani. REGELE VĂZDUHULUI sau mai simplu, TERIBILUL SU-57 – Galerie foto


Gruparea islamistă a recrutat mii de copii în Irak şi Siria, iar zeci dintre ei au fost trimişi pe front şi au murit.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/copil-iss-trump.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/copil-iss-trump-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Gruparea teroristă Statul Islamic a publicat un clip de propagandă cu un băiat american, în vârstă de 10 ani, aflat la Raqqa, în Siria, care îl ameninţă pe preşedintele american Donald Trump, potrivit centrului de monitorizare a site-urilor jihadiste SITE, potrivit News.ro. Băiatul, care se prezintă drept Yousef şi care...

Preluat de la EVZ