În orașul Ratomka, aflat la cinci kilometri de capitala belarusă din Minsk, există o casă atât de înfricoșătoare încât unii oameni încearcă să evite să treacă pe lângă ea cu orice preț, mai ales noaptea. Cu mâinile scheletice care ies din gardul de piatră, diavolii decorând acoperișul și zeci de cranii negre care acoperă o parte a casei, cea mai înspăimântătoare casă din Belarus este cu siguranță o priveliște de văzut.

Fotografiile casei din Ratomka au devenit recent virale în Belarus, majoritatea oamenilor lăudând proprietarul pentru designul artistic îndrăzneț. Cu toate acestea, casa a devenit celebră după ce oamenii care locuiesc în apropiere s-au plâns că îi sperie construcția.  Unii dintre ei chiar au depus plângeri autorităților locale, susținând că diavolii și craniile îi sperie pe copiii și chiar pe adulții care merg pe jos după lăsarea serii, dar nu a fost luată nicio măsură.

“Am fotografiat casa, pentru a le arăta colegilor de la locul de muncă și apoi am șters fotografiile pentru că nu am vrut să am astfel de diavoli în memoria telefonului meu”, a declarat Maria Nikolaevna, rezident la Ratomka. “De la distanță, casa arăta bine, nepoata mea chiar a comparat-o cu un castel de basm. Dar când ne-am apropiat și am văzut mâinile care ieșeau din gard și demonii de pe acoperiș, am fost șocați. Noaptea este înfricoșătoare chiar și pentru adulți, deoarece lumina reflectă acei mici diavoli metalici și arată chiar mai rău. “

Unul dintre vecinii casei s-a plâns, de asemenea, că vederea este oribilă, cu toți acei diavoli de pe acoperiș. El a observat chiar că una dintre sculpturile diavolului pare să țintească cu un arc direct către fereastra sa, ceea ce îl sperie.

Vecinii spun că proprietarul casei este de fapt doar un om de afaceri obișnuit. A început să construiască casa cu un deceniu în urmă, dar apoi a fost plecat pentru opt ani de zile și a reluat munca la ciudata construcție în urmă cu doi ani. Acum este aproape terminată și oamenii sunt speriați că ar putea adăuga noi elemente înfricoșătoare.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
În orașul Ratomka, aflat la cinci kilometri de capitala belarusă din Minsk, există o casă atât de înfricoșătoare încât unii oameni încearcă să evite să treacă pe lângă ea cu orice preț, mai ales noaptea. Cu mâinile scheletice care ies din gardul de piatră, diavolii decorând acoperișul și zeci...

Preluat de la EVZ