Costin Rusu, fiul fostului primar Ion Rusu din comuna Tărtăşeşti, şi-a făcut din plin simţită prezenţa la celebrul restaurant Bagatelle din Saint Tropez. Astfel, “Prinţişorul” din Tărtăşeşti i-a şocat pe cei prezenţi în faimosul local în momentul în care i-a sosit o comandă de şampanie de lux, aceasta fiindu-i adusă de un Iron Man cărat pe brațe de doi angajați ai restaurantului. Nu este prima aroganță de acest gen făcută de fiul unuia dintre cei mai bogați foști primari din România.

Provenit dintr-o familie foarte înstărită, tatăl său fiind, probabil, cel mai bogat fost primar de comună din România, Costin Rusu vrea să le arate tuturor că trăieşte în lux şi a făcut un show de zile mari la Bagattele. “Prinţişorul” a comandat şampanie de lux, marca Cristal, iar ea i-a fost adusă, cu mare tam-tam, de un Iron Man cărat pe braţe de doi angajaţi ai restaurantului, potrivit cancan.ro.

SURSĂ FOTO: cancan.ro

AROGANȚE DE PRINȚIȘOR

Aroganţele “Prinţişorului” de Tărtăşeşti nu s-au oprit aici. Costin şi prietenii săi au petrecut în stil mare, pe ritmurile celebrei manele “Saint Tropez” a lui Florin Salam. Angajaţii restaurantului s-au costumat la un moment dat şi în mariachi pentru a-i aduce o altă comandă, în timp ce, la chitară, un bărbat interpreta o melodie care îi făcea pe Costin Rusu şi pe prietenii săi să se simtă foarte bine. Costin Rusu este unul dintre cei doi fii ai lui Ion Rusu, unul dintre cei mai bogaţi foşti primari din România. Ion Rusu are o vilă ca în poveşti în comuna dâmboviţeană pe care a condus-o, în trecut fiind fotografiat urcându-se într-un BMW seria 5 de 80.000 de euro în timp ce se îndrepta spre serviciu.

Costin şi fratele lui Robert se bucură din plin de privilegiile pe care le oferă faptul că sunt fiii lui Ion Rusu şi duc o viaţă de adevăraţi milionari, iar fotografiile publicate de cancan.ro sunt grătoare în acest sens. În trecut, “Prinţişorii” de Tărtăşeşti au fost surprinşi conducând BMW-uri de lux (probabil marca preferată a familiei), ei fiind fotografiaţi şi petrecând pe iaht.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/printisor.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/printisor-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Costin Rusu, fiul fostului primar Ion Rusu din comuna Tărtăşeşti, şi-a făcut din plin simţită prezenţa la celebrul restaurant Bagatelle din Saint Tropez. Astfel, 'Prinţişorul' din Tărtăşeşti i-a şocat pe cei prezenţi în faimosul local în momentul în care i-a sosit o comandă de şampanie de lux, aceasta fiindu-i...

Preluat de la EVZ