De când a divorțat a treia oară, Andreea Marin pare să fi întinerit și arată mai bine ca niciodată. Vedeta își împarte cariera cu viața de mămică, iar astăzi vedeta le-a înpărtășit fanilor virtuali că fiica sa a dat-o afară de la birou.

„Dată afară din propriul birou. Concediată. De un pitic matematician pasionat. Care m-a anunţat să îmi caut alt loc de muncă, îi prieşte mai mult scaunul meu şi locul meu de scris luminos, la mansardă. Aşa că nu mai sunaţi, nu sunt de găsit. Am fost…detronată. Îmi iau jucăriile şi mă mut la subsol.”, a fost mesajul scris de Andreea Marin în dreptul fotografiei în care apare fiica ei aşezată la birou.

Regina… „divorțurilor” pe Facebook

Ca şi în ianuarie 2013, când a divorţat de Ştefan Bănică, Andreea Marin a anunţat tot pe Facebook că se desparte de Tuncay: „Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”. 

Despre Andreea…

Andreea Violeta Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974 în Roman, România. A urmat cursurile Facultății de Informatică de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Este fiica lui Dan și a Violetei Marin. Are o soră, Cristina, și un frate vitreg, Ionuț, ambii mai mici decât ea.În 1984, la vârsta de nouă ani, Andreea și-a pierdut mama într-un accident rutier.

În 1995, pe când avea 21 de ani, s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, care în prezent este director de marketing la Prima TV.[5] Cei doi au divorțat în anul 2000. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook.

Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut și osteopat, care este și preparator fizic al lotului național de gimnastică feminină al României, de care între timp a divorțat. 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/andreea-marin.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/andreea-marin-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
De când a divorțat a treia oară, Andreea Marin pare să fi întinerit și arată mai bine ca niciodată. Vedeta își împarte cariera cu viața de mămică, iar astăzi vedeta le-a înpărtășit fanilor virtuali că fiica sa a dat-o afară de la birou. „Dată afară din propriul birou. Concediată. De...

Preluat de la EVZ