Se pare că nu trebuie plătit orice preț pentru faimă, cel puțin asta se subînțelege din sutele de mesaje pe care Antonia le-a primit pe conturile sale de pe site-urile de socializare.

După ce a pozat sexy, cu sânii siliconați la vedere, iubita lui Alex Velea a fost pusă la zid chiar de cei care o îndrăgeau.

Antonia, mamă a trei copii și artistă cu public alcătuit predominant din minori, a făcut o mișcare greșită. A pozat mai sexy decât ar fi fost pe placul celor care o ascultă. Poza în care i se vede bustul lucrat la estetician și câteva tatuaje intime, a fost o bucurie pentru ea și tatăl copiilor ei, dar în vâ- nătoarea pentru likeuri și faimă, artista a reușit să enerveze, nu să stârnească fantezii erotice.

FOTO:  Aceasta este imaginea care stârnit valuri de comentarii acide

Zeci de fani i-au lăsat mesaje tăioase pe conturile ei de socializare, unele chiar cu limbaj trivial, în care i-au explicat că printre fanii ei se numără foarte mulți copii și că această imagine nu este una potrivită. Antonia nu a avut nicio replică pentru ei, dar a încercat să dreagă busuiocul, postând apoi poze cu ea de când era copil.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/antonia_1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/antonia_1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialMonden
Se pare că nu trebuie plătit orice preț pentru faimă, cel puțin asta se subînțelege din sutele de mesaje pe care Antonia le-a primit pe conturile sale de pe site-urile de socializare. După ce a pozat sexy, cu sânii siliconați la vedere, iubita lui Alex Velea a fost pusă la...

Preluat de la EVZ