Adi Minune a fost pus recent să cânte la nunta unui membru al clanului Paşparache, din Bucureşti, care a avut loc într-un local de fiţe din Băneasa, dar prestația nu a fost apreciată de invitați.

Astfel, informează CanCan.ro, Adi Minune a venit îmbrăcat de stradă, cu un maiou, fără formație și însoțit doar de fiul său care urma să îl acompanieze cu chitara. Scandalul a început repede, manelistul scăpând cu greu din furia unor petrecăreți, care aproape că l-au luat la bătaie. Adi Minune a fost norocos, reușind să plece cu banii pentru ce cântase, la nuntă fiind adus un alt lăutar.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ADI MINUNE aproape BĂTUT și dat AFARĂ de la o NUNTĂ CELEBRĂ.

rootstireaActualitate/EsentialMonden
Adi Minune a fost pus recent să cânte la nunta unui membru al clanului Paşparache, din Bucureşti, care a avut loc într-un local de fiţe din Băneasa, dar prestația nu a fost apreciată de invitați. Astfel, informează CanCan.ro, Adi Minune a venit îmbrăcat de stradă, cu un maiou, fără formație...

Preluat de la EVZ