ACCIDENT. Patru turiști germani răniți după ce autocarul a fost lovit de un TIR

Patru turiști germani au fost răniți ușor, în această dimineață, pe Drumul Național 15, în zona localității Pângărați, județul Neamț, în urma impactului dintre un TIR și un autocar în care se aflau 21 de persoane, starea acestora fiind stabilă.

Reprezentanții ISU Neamț au transmis, azi, că cele patru persoane rănite nu au probleme medicale grave și nu au solicitat transport la spital.

Accidentul rutier dintre un TIR și un autocar cu persoane a fost soluționat ca tamponare ușoară. Patru cetățeni de naționalitate germană acuză dureri în zona gâtului. În autocar erau 21 de cetățeni de naționalitate germană și șoferul român.

În urma evaluărilor, cele 4 persoane nu prezintă probleme medicale deosebite și nu solicită transport la spital”, potrivit ISU Neamț.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Național 15, în zona localității Pângărați.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-patru-turisti-germani-raniti-dupa-ce-autocarul-a-fost-lovit-de-un-tir-41553.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-patru-turisti-germani-raniti-dupa-ce-autocarul-a-fost-lovit-de-un-tir-41553-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Patru turiști germani au fost răniți ușor, în această dimineață, pe Drumul Național 15, în zona localității Pângărați, județul Neamț, în urma impactului dintre un TIR și un autocar în care se aflau 21 de persoane, starea acestora fiind stabilă. Reprezentanții ISU Neamț au transmis, azi, că cele patru persoane...

Preluat de la romania ntv