ACCIDENT ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA. O ambulanță privată implicată, o persoană este rănită

ACCIDENT ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA. Un accident a avut loc în urmă cu puțin timp în județul Constanța, în zona localității Ciocârlia de Jos.

Din primele informații rezultă că în accident a fost implicată o ambulanță privată de transport pacienți. O persoană este rănită.

UPDATE. Potrivit informațiilor puse la dispoziție de cadrele medicale, victima este o femeie în vârstă de 70 de ani. Aceasta s-a ales cu un traumatism cranian, dar este conștientă, iar starea de sănătate este stabilă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-in-judetul-constanta-o-ambulanta-privata-implicata-o-persoana-este-ranita-41552.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-in-judetul-constanta-o-ambulanta-privata-implicata-o-persoana-este-ranita-41552-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
ACCIDENT ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA. Un accident a avut loc în urmă cu puțin timp în județul Constanța, în zona localității Ciocârlia de Jos. Din primele informații rezultă că în accident a fost implicată o ambulanță privată de transport pacienți. O persoană este rănită. UPDATE. Potrivit informațiilor puse la dispoziție de cadrele...

Preluat de la romania ntv