Zlatan Ibrahimovici a semnat, ast[zi, un nou contract cu Manchester United, club pentru care va evolua încă un an.

Astfel, suedezul în vârstă de 35 de ani a revenit printre „diavoli”, după ce durata primului său contract cu trupa lui Jose Mourinho a fost tot pe un sezon. Anul trecut, Ibrahimovici a marcat 28 de goluri şi a oferit 10 pase decisive în 46 de partide jucate la Manchester United. Însă, Zlatan ar putea lipsi până la sfârșitul anului, din cauza unei accidentări suferite pe 20 aprilie.

„M-am întors să termin ce am început. Intenţia mea, dar şi a clubului, a fost întotdeauna să rămân. Abia aştept să fiu din nou pe gazonul de pe Old Trafford, dar ştiu că mai am nevoie de timp pentru a fi refăcut complet. Am muncit mult şi voi continua s-o fac pentru a fi sigur că sunt în cea mai bună condiţie atunci că mă va voi întoarce pe teren”, a reacționat Zlatan după semnarea contractului, conform site-ului oficial al grupării de pe „Old Trafford”.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Zlatan Ibrahimovici a semnat, ast[zi, un nou contract cu Manchester United, club pentru care va evolua încă un an. Astfel, suedezul în vârstă de 35 de ani a revenit printre „diavoli”, după ce durata primului său contract cu trupa lui Jose Mourinho a fost tot pe un sezon. Anul trecut,...

Preluat de la EVZ