”Vocea României” pregătește multe surprize în sezonul al 7-lea. După ce Marius Moga a fost schimbat din juriu cu Adrian Despot, și regulile concursului de voci va fi altul.

”Vocea României” aduce un suflu nou în componența juriului, dar și a formatului. Pentru a crea mai mult suspans, reprezentanţii Pro TV anunţă că noul sezon „Vocea României“ va avea şi o nouă regulă.

Loredana, Smiley, Tudor Chirilă şi Adi Despot şi-au pregătit „armele“ şi sunt gata pentru show, iar în cea de-a doua etapă a competiţiei, confruntările, atât ei, cât şi concurenţii vor avea parte de o noutate în formatul emisiunii, introducerea ”non stop steals”. Ce înseamnă? Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, el îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască, în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape, va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.   Producătorii cred că schimbarea va aduce mai mult suspans, emoţiile vor creşte, iar deciziile antrenorilor vor fi din ce în ce mai dificile.

„Va fi extrem de complicat pentru Tudor, Smiley, Lori şi Despot să renunţe la voci incredibile din echipele lor, însă va fi la fel de greu pentru ei şi să renunţe la concurenţi salvaţi pentru a salva alţii. Cu toate acestea, fiecare antrenor caută un anumit tip de voce şi toţi patru luptă pentru a aduce marele trofeu în echipa lor“, se arată într-un comunicat al postului.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
”Vocea României” pregătește multe surprize în sezonul al 7-lea. După ce Marius Moga a fost schimbat din juriu cu Adrian Despot, și regulile concursului de voci va fi altul. ”Vocea României” aduce un suflu nou în componența juriului, dar și a formatului. Pentru a crea mai mult suspans, reprezentanţii Pro...

Preluat de la EVZ