Veste bună pentru şoferi! Una din cele mai aglomerate şosele din ţară, Centura Capitalei dintre Chiajna şi Chitila, va avea din octombrie patru benzi. De la începerea lucrărilor de lărgire a Centurii Capitalei, s-a reuşit modernizarea a unui sfert din totalul de 72 de kilometri între localităţile Chitila şi Afumaţi.

Veste bună pentru şoferi! Una din cele mai aglomerate şosele din ţară, Centura Capitalei dintre Chiajna şi Chitila, va avea din octombrie patru benzi. Proiectul este început de şase ani, iar firma care se ocupă ce lucrări asigură că vor fi terminate până pe data de 15 octombrie, când va putea fi dată în folosiţă şoferilor. Este vorba de 8,7 kilometri din Centura Bucureşti, proiect care are o valoare de 106 milioane de lei.


ATENȚIE ȘOFERI! Circulație bară la bară pe ȘOSEAUA DE CENTURĂ. Un tir s-a defectat și a rămas blocat
rootstireaActualitate/EsentialSocial
Veste bună pentru şoferi! Una din cele mai aglomerate şosele din ţară, Centura Capitalei dintre Chiajna şi Chitila, va avea din octombrie patru benzi. De la începerea lucrărilor de lărgire a Centurii Capitalei, s-a reuşit modernizarea a unui sfert din totalul de 72 de kilometri între localităţile Chitila şi...

Preluat de la EVZ