Un motociclist a murit după ce a intrat în plin într-o mașină

Un motociclist și-a pierdut viața, în urmă cu puțin timp, după ce și-a condus vehiculul direct într-un autoturism, în localitatea Popești-Leordeni (Ilfov).

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al PolițieiRomâne informează că la această oră (09:20), circulația rutieră este oprită pe Drumul Național Centura București, în localitatea Popești-Leordeni, județul Ilfov, din cauza unui accident rutier produs între un motociclist și au autotursim, la kilometrul 31+800 de metri, pe sensul de mers Berceni – DN4.

Cauza producerii este intrarea pe contrasens a motociclistului, de unde a rezultat astfel coliziunea frontală cu autoturismul.

În urma incidentului s-a constatat decesul motociclistului. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-motociclist-a-murit-dupa-ce-a-intrat-in-plin-intr-o-masina-41500.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-motociclist-a-murit-dupa-ce-a-intrat-in-plin-intr-o-masina-41500-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Un motociclist și-a pierdut viața, în urmă cu puțin timp, după ce și-a condus vehiculul direct într-un autoturism, în localitatea Popești-Leordeni (Ilfov). Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al PolițieiRomâne informează că la această oră (09:20), circulația rutieră este oprită pe Drumul Național Centura București, în localitatea Popești-Leordeni, județul Ilfov, din...

Preluat de la romania ntv