Primăria Capitalei a publicat lista celor 5.000 de bucureşteni norocoşi care vor obţine vouchere pentru cumpărarea unei biciclete.

Primăria Capitalei a publicat pe site-ul instituţiei lista cu cei 5.000 de bucureşteni care au obţinut din partea municipalităţii vouchere de 500 de lei. Cu acestea, norocoşii îşi vor putea cumpăra nu doar biciclete simple sau electrice, ci şi trotinete sau dispozitive electrice.

Deoarece cererea pentru vocuhere a depăşit cu mult oferta, PMB ar putea suplimenta numărul lor printr-un proiect de hotărâre într-o următoare şedinţă CGMB.

Lista beneficiarilor  se găseşte pe site-ul Primăriei, la secţiunea „Biciclişti în Bucureşti”.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultimele veşti despre bicicletele de la PMB.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Primăria Capitalei a publicat lista celor 5.000 de bucureşteni norocoşi care vor obţine vouchere pentru cumpărarea unei biciclete. Primăria Capitalei a publicat pe site-ul instituţiei lista cu cei 5.000 de bucureşteni care au obţinut din partea municipalităţii vouchere de 500 de lei. Cu acestea, norocoşii îşi vor putea cumpăra nu doar biciclete simple...

Preluat de la EVZ