RATB anunță că linia 41 nu va circula în acest weekend, zilele de 26 și 27 august, din cauza lucrărilor de revizie a căii de rulare și a rețelei de contact.

RATB anunță că pentru preluarea călătorilor de pe acest traseu, Regia Autonomă de Transport Bucureşti înfiinţează linia navetă de autobuze 641, care va funcţiona între terminalele „Piaţa Presei Libere” şi ,,Ghencea”, pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Şos. Crângasi, Str. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

Autobuzele vor efectua opriri în staţiile amplasate în zona Institutului de Agronomie, pe Strada Turda, pe Şoseaua Crângaşi, în zona Bulevardului Uverturii, Strada Braşov, în zona Bulevardului Timişoara şi de-a lungul Bulevardului ,,Ghencea’’.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului TRAMVAIUL 41 din BUCUREȘTI va fi ÎNLOCUIT cu AUTOBUZE.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
RATB anunță că linia 41 nu va circula în acest weekend, zilele de 26 și 27 august, din cauza lucrărilor de revizie a căii de rulare și a rețelei de contact. RATB anunță că pentru preluarea călătorilor de pe acest traseu, Regia Autonomă de Transport Bucureşti înfiinţează linia navetă de...

Preluat de la EVZ