TRAGEDIE. Și-a ucis fetița de 10 luni în timp într-un accident stupid!

Un bărbat din localitatea Ticusu Nou, județul Brașov, și-a ucis fetița de doar zece luni într-un accident, după ce s-a urcat la volan deși nu avea permis.

Bărbatul în vârstă de 22 de ani se află cu familia la iarbă verde pe marginea răului Olt. A vrut să schimbe locul de parcare și s-a urcat la volan deși nu avea permis de conducere și consumase alcool. Nu a văzut că în spatele, întinse pe iarbă, erau fetiță lui de 10 luni și o adolescență din 15 ani. Le-a lovit, iar fetiță a murit pe loc.

„Bărbatul nu posedă permis de conducere, iar la testarea cu etilotestul avea o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Brașov, potrivit olt-alert.ro.

Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/tragedie-si-a-ucis-fetita-de-10-luni-in-timp-ce-si-schimba-locul-de-parcare-41537.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/tragedie-si-a-ucis-fetita-de-10-luni-in-timp-ce-si-schimba-locul-de-parcare-41537-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Un bărbat din localitatea Ticusu Nou, județul Brașov, și-a ucis fetița de doar zece luni într-un accident, după ce s-a urcat la volan deși nu avea permis. Bărbatul în vârstă de 22 de ani se află cu familia la iarbă verde pe marginea răului Olt. A vrut să schimbe locul...

Preluat de la romania ntv