O femeie a fost înjunghiată la Cernavodă, în dimineața de miercuri, 23 august, chiar de bărbatul în vârstă de 61 de ani, pe care îl îngrijea.

Se pare că agresorul este un bărbat de care femeia avea grijă. El s-a supărat când a auzit că se va duce și la altcineva, dar și că-l punea să își ia pastilele. Drept urmare, și-a ascuns un cuțit în haine și apoi a înjunghiat-o. Ei se mai certaseră în acea dimineață, potrivit ctnews.ro.

Vecinii sunt de părere că agresorul și-a premeditat fapta. A luat un cuțit de bucătărie pe care l-a înfășurat în niște cârpe, pentru a nu lăsa amprente. La scurt timp după ce victima, o femeie de 61 de ani care îl îngrijea de aproape trei ani a ajuns în apartamentul bătrânului, el a atacat-o. A luat cuțitul și a înjunghiat-o în spate, apoi a aruncat arma albă pe geam, în speranța că nu va fi găsită. Victima a încercat să se apere și l-a lovit pe bărbat în cap cu bastonul.

Femeia a sunat la 112, dar a spus polițiștilor că nu e nimic grav, după care a revenit cu apel, întrucât sângera continuu. Ambii sunt acum internați la spital, pentru analize.

Polițiștii vor încadra fapta după efectuarea raportului medico-legal.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
O femeie a fost înjunghiată la Cernavodă, în dimineața de miercuri, 23 august, chiar de bărbatul în vârstă de 61 de ani, pe care îl îngrijea. Se pare că agresorul este un bărbat de care femeia avea grijă. El s-a supărat când a auzit că se va duce și la...

Preluat de la EVZ