Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a făcut o vizită inopinată, astăzi dimineaţă, la Judecătoria Urziceni. Pe de altă parte, mai mulți oficiali din minister declarau că şi-a luat liber și a plecat în vacanță. Ulterior s-a aflat că ministrul Tudorel Toader a luat la picior instanțele și va face vizite inopinate la instanţe şi la penitenciare. Aceleaşi surse spun că Toader şi-a delegat atribuţiile cât este plecat din Bucureşti.

”A fost o scurtă vizită, a intrat în sala de judecată, ne-a întrebat cu ce probleme de confruntăm şi a plecat”, a declarat pentru News.ro preşedinta Judecătoriei Urziceni, Minerva Coman.

Oficiali din Ministerul Justiţiei declarau joi dimineaţă că ministrul Tudorel Toader a intrat în concediu de joi şi până marţi, ulterior ei declarând că ministrul este plecat din Bucureşti şi că va face şi vizite inopinate la instanţe şi la penitenciare, iar în această perioadă şi-a delegat atribuţiile.

Miercuri, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat modificarea celor trei legi privind statutul procurorilor şi judecătorilor, organizarea judiciară şi cea privind Consiliul Superior al Magistraturii. Modificările semnificative la cele trei legi ale justiţiei vizează majorarea vechimii pentru promovarea magistraţilor, dar şi procedura de numire a şefilor instanţelor şi Parchetelor.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a făcut o vizită inopinată, astăzi dimineaţă, la Judecătoria Urziceni. Pe de altă parte, mai mulți oficiali din minister declarau că şi-a luat liber și a plecat în vacanță. Ulterior s-a aflat că ministrul Tudorel Toader a luat la picior instanțele și va face vizite...

Preluat de la EVZ