O femeie care lucra în domeniul sanitar, în cadrul unui spital, a câștigat cel mai mare premiul la loto din istoria acestui joc. Suma este colosală.

Reprezentanții loteriei din Massachusetts, Statele Unite, au identificat-o joi pe câștigătoarea jackpot-ului Powerball în valoare de peste 750 de milioane de dolari, cel mai mare premiu din istoria țării obținut de o persoană posesoare a unui singur bilet de joc, informează Reuters, citat de Agerpres.

Femeia în vârstă de 53 de ani, care lucrează în domeniul sanitar și trăiește în Chicopee, se numește Mavis Wanczyk. Ea a luat parte la o conferință organizată în timpul după-amiezii după ce a revendicat premiul.

”Am vrut să termin cu asta și apoi toată lumea să mă lase în pace”, declarat reporterilor Wanczyk, care are o fiică în vârstă de 31 de ani și un fiu de 26 de ani.

Locuitoarea din Massachusetts a spus că în ultimii 32 de ani a lucrat la un spital din Springfield însă a mărturisit că nu se va mai duce la serviciu: ”I-am sunat și le-am spus că nu mă voi întoarce”, a declarat ea. 

 Wanczyk a declarat că a aflat că este marea câștigătoare după ce o colegă a încurajat-o să își verifice tichetul în urma extragerii. ”Am zis: știu că n-o să fiu eu; e doar un vis”, a spus Wanczyk adăugând că a fost șocată să afle că a câștigat.

Tichetul câștigător a fost vândut într-un magazin din Chicopee, aflat la circa 145 km vest de Boston. Proprietarul acestuia a declarat că intenționează să doneze în scopuri caritabile premiul în valoare de 50.000 de dolari pe care îl va primi pentru a că vândut biletul câștigător, a declarat directorul executiv al comisiei Loteriei din Massachusetts, Michael Sweeney.

Wanczyk va putea opta între a primi banii sub forma unei rate anuale, timp de 29 de ani, în valoare totală de 758,7 milioane de dolari, sau o sumă forfetară de peste 440 de milioane de dolari (înainte de impozitare). 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/248293.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/248293-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
O femeie care lucra în domeniul sanitar, în cadrul unui spital, a câștigat cel mai mare premiul la loto din istoria acestui joc. Suma este colosală. Reprezentanții loteriei din Massachusetts, Statele Unite, au identificat-o joi pe câștigătoarea jackpot-ului Powerball în valoare de peste 750 de milioane de dolari, cel mai mare premiu...

Preluat de la EVZ