Șofer de TIR, erou în Elveția după ce a ajutat la prinderea unor hoți! VIDEO

Un șofer de TIR din România a demonstrat că are spirit civic. Aflat cu treabă în Elveția în urmă cu două zile, bărbatul a sunat la poliție pentru a denunța trei hoți de mașini.

Oprit într-o benzinărie, șoferul de TIR i-a văzut pe hoți în acțiune și a sunat îndată la poliție. Chiar dacă nu stăpânește bine limba engleză, a reușit să le dea elvețienilor indicii prețioase, astfel că suspecții au fost încătușați în doar 10 minute.

Angajat la o firma de transport din Sibiu, Daniel Stănescu era în drum spre Germania. Acum două zile a făcut un popas la o benzinărie din orașul elvețian Dudingen. Acolo a zărit un bărbat și o femeie care furau din mașinile parcate lângă un supermarket. N-a stat pe gânduri și a sunat la poliție. Chiar dacă nu știe bine engleză, a reușit să povestească tot ce-a văzut.

Confruntați cu un val de furturi în zona cu pricina, polițiștii elvețieni au înțeles că apelul românului este șansă lor de a-i prinde pe hoți. Au rămas permanent în legătură cu șoferul în timp ce echipajele erau trimise la locul indicat. Capturarea suspecților n-a fost lipsită de emoții.

Polițiștii elvețieni au reușit să-i încătușeze pe doi dintre suspecți. Există informații că aveau și un al treilea complice, încă în libertate.

“Toată lumea zicea că sunt români. Și eu am zis, dom’le, dacă eu am ajutat la prinderea lor și sunt român, înseamnă că sunt hoț? M-am bucurat foarte tare că erau tot de la ei din țară, elvețieni”, a declarat Daniel Stănescu pentru stirileprotv.ro.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/sofer-de-tir-erou-in-elvetia-dupa-ce-a-ajutat-la-prinderea-unor-hoti-41523.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/sofer-de-tir-erou-in-elvetia-dupa-ce-a-ajutat-la-prinderea-unor-hoti-41523-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Un șofer de TIR din România a demonstrat că are spirit civic. Aflat cu treabă în Elveția în urmă cu două zile, bărbatul a sunat la poliție pentru a denunța trei hoți de mașini. Oprit într-o benzinărie, șoferul de TIR i-a văzut pe hoți în acțiune și a sunat îndată...

Preluat de la romania ntv