Scene șocante în plină stradă! Femeie snopită în bătaie de romi pentru că nu vrea să-și vândă apartamentul! VIDEO

O femeie a fost bătută de niște romi în plină stradă, ziua în amiaza mare, la Timișoara. Totul a avut loc pe strada Brașov din cartierul Elisabetin, cunoscută pentru o serie întreagă de scandaluri iscate de romii care locuiesc acolo, care au pus mâna pe apartamente în vile cochete, iar de-a lungul timpului au făcut tot ce le-a stat în putință să îi izgonească pe vecinii români, scrie opiniatimisoarei.ro.

În 17 august, o femeie, care locuiește singură într-una din locuințe, întrucât soțul îi este plecat la muncă în Germania, s-a trezit atacată de o altă femeie voinică și un tânăr, de etnie romă, care au tăbărât asupra ei și au lovit-o cu sălbăticie chiar în fața casei, pe când ieșea din curte.

Un șofer din Timișoara care s-a nimerit în zonă și avea o cameră video montată pe bordul mașinii a filmat întreaga scenă.

Pe imagini se poate vedea cum victima este prăbușită la pământ, iar atacatorii o calcă pur și simplu pe cap și îi aplică mai multe lovituri cu picioarele.

Pe când agresorii se îndepărtează, femeia rănită se ridică cu greu și fuge spre șoferul care asistase șocat la întreagă scenă și care, de altfel, sună imediat după ajutor, solicitând intervenția poliției.

Victima povestește că adeseori e supusă la șicane de către vecinii romi care speră să o ‘convingă’ astfel să le vândă apartamentul și să plece.

Femeia a ajuns la spital, iar oamenii legii au anunțat după câteva ore de la incident că au identificat autorii atacului că fiind doi minori, un băiat de 14 ani, respectiv o față de 12, lucru care se bate cap în cap cu imaginile filmate în momentul agresiunii, care înfățișează o femeie de aproximativ 45 de ani și un tânăr care ar putea fi adolescent, scrie sursa citată.

Sursă foto/video: opiniatimisoarei.ro

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/scene-socante-in-plina-strada-femeie-snopita-in-bataie-de-romi-pentru-ca-nu-vrea-sa-si-vanda-apartamentul-41521.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/scene-socante-in-plina-strada-femeie-snopita-in-bataie-de-romi-pentru-ca-nu-vrea-sa-si-vanda-apartamentul-41521-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
O femeie a fost bătută de niște romi în plină stradă, ziua în amiaza mare, la Timișoara. Totul a avut loc pe strada Brașov din cartierul Elisabetin, cunoscută pentru o serie întreagă de scandaluri iscate de romii care locuiesc acolo, care au pus mâna pe apartamente în vile cochete,...

Preluat de la romania ntv