Membrii Congresului american care anchetează dosarul Rusiagate, au descoperit un email al unuia dintre cei mai importanţi responsabili ai campaniei electorale a lui Donald Trump care face referire la eforturile făcute pentru a încerca o întâlnire cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Ştirea este scoasă la lumină de către CNN, citându-l exact pe Rick Deaborn, fostul consilier al candidatului Trump şi astăzi adjunct al stafului la Casa Albă.

În email se informează o persoană (neidentificată şi numită în cod ”VVV”) implicată să găsească canalul potrivit pentru legătura cu Kremlinul. De remarcat a nu ştiu a câta oară puterea extraordinară a Congresului american în faţa căruia tremură de spaimă TOATE mărimile Americii, cu Donald Trump în frunte. Putem remarca şi insistenţa şi promptitudinea mass-media, care odată începută o anchetă merge pe firul ei până în pânzele albe.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Membrii Congresului american care anchetează dosarul Rusiagate, au descoperit un email al unuia dintre cei mai importanţi responsabili ai campaniei electorale a lui Donald Trump care face referire la eforturile făcute pentru a încerca o întâlnire cu preşedintele rus Vladimir Putin. Ştirea este scoasă la lumină de către CNN, citându-l...

Preluat de la EVZ