Rompetrol a oferit un Mercedes CLA lui Andrei Tiberiu Necșoiu, în urma tragerii la sorți pentru desemnarea primului mare castigator în cadrul promotiei de vară care se desfășoară în perioada 01.07.2017 – 31.08.2017.

În cadrul aceleiași campanii, pana la sfarsitul lunii August, Rompetrol va mai oferi un Mercedes Benz, sute de ochelari de soare, deoarece clienții care se opresc pentru o pauză de revigorare în benzinăriile Rompetrol pot castiga una dintrece cele  2 perechi de ochelari de soare pe ora. De asemenea, aceștia au ocazia sa savureze o înghețată pe loc.

Sub sloganul “Reîncarcă-te cu o pauza plina de premii de la Rompetrol”, pe parcursul verii, compania oferă pauze revitalizante de la drum, atât prin confortul oferit în stațiile de alimentare cu carburant, cât și prin calitatea produselor din restaurantul hei și ospitalitatea angajaților săi. Experiențele Rompetrol le asigură clienților energia necesară pentru revenirea la drum și continuarea acestuia către destinațiile dorite.  

Mai multe detalii despre Campania de vară a Rompetrol puteți găsi accesând acest link: http://www.rompetrol.ro/pauzadevara/

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Rompetrol a oferit un Mercedes CLA lui Andrei Tiberiu Necșoiu, în urma tragerii la sorți pentru desemnarea primului mare castigator în cadrul promotiei de vară care se desfășoară în perioada 01.07.2017 - 31.08.2017. În cadrul aceleiași campanii, pana la sfarsitul lunii August, Rompetrol va mai oferi un Mercedes Benz, sute...

Preluat de la EVZ