DIICOT Arad continuă acțiunile în forță. După ce l-au prins pe maiorul de la SRI care a umplut piața arădeană cu droguri ieftine, și după ce l-au descopertit și pe cel mai de temut cămătar erijat în proxenet de minore, procurorii au descins joi dimineață în mai multe locații, în fieful dealerilor de etnobotanice.

Un număr de 11 percheziții au avut loc joi dimineață în municipiul Arad. Vizați sunt traficanții de droguri din localitate, mai exact cei crae, arată surse DIICOT, puneau în vânzare substnațe etnobotanice.

Un număr de nouă persoane au fost ridicate de la domicilii și conduse la sediul DIICOT Arad pentru audieri.

În timpul perchezițiilor anchetatorii au găsit un kilogram de substanțe psihoactive (etnobotanicie, cunoscute pe piață drept ”Șoricioaică”), dar și 258 de doze gata preparate pentru a fi livrate consumatorilor, precum și alte droguri, printre care câteva zeci de pastille de Ecstasy și cannabis. Conform acestora, o doză de substanță psihoactivă se comercializa pe stradă la 15 lei.

„Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Arad, sub coordonarea procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Arad a efectuat un număr de 11 percheziții și a pus în aplicare 9 mandate de aducere. Perchezițiile au fost efectuate pentru destructurarea unei grupări infracționale care acționa pe linia traficului de droguri și substanțe psihoactive”, a declarat pentrtu EVZ comisarul-șef Cosmin Popovici, șeful Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad. Grupul organizat de dealeri de droguri era format din bărbați și femei cu vârste cuprinse întrev 20 și 45 de ani.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
DIICOT Arad continuă acțiunile în forță. După ce l-au prins pe maiorul de la SRI care a umplut piața arădeană cu droguri ieftine, și după ce l-au descopertit și pe cel mai de temut cămătar erijat în proxenet de minore, procurorii au descins joi dimineață în mai multe locații,...

Preluat de la EVZ