Președintele Franței, Emmanuel Macron, a vizitat, alături de soția sa, Brigitte, Muzeul Național al Satului din București.

Aceștia au fost însoțiți de familia Iohannis, care au fost și ghizii oaspeților. Însă vizita putea să se soldeze cu imagini virale, Brigitte Macron fiind aproape să cadă, la ieșirea dintr-o casă de lemn, tocurile înalte fiind neadecvate locului vizitat.

Brigitte Macron a avut mari probleme cu echilibrul pe tot parcursul vizitei la Muzeu. După incidentul de pe treptele casei de lemn, Prima Doamnă a Franței a decis să își ia măsuri de precauție și s-a ținut de mâna Primei Doamne a României pe tot parcursul plimbării, conform imaginilor oferite de B1TV. 

Muzeul Național al Satului a fost închis publicului, iar zeci de agenți speciali, de la SRI, SPP și din Franța, au împânzit locația.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Președintele Franței, Emmanuel Macron, a vizitat, alături de soția sa, Brigitte, Muzeul Național al Satului din București. Aceștia au fost însoțiți de familia Iohannis, care au fost și ghizii oaspeților. Însă vizita putea să se soldeze cu imagini virale, Brigitte Macron fiind aproape să cadă, la ieșirea dintr-o casă de...

Preluat de la EVZ