Președintele Franței, Emmanuel Macron: 'Europa Spațiului Schengen nu funcționează bine'

Președintele Franței Emmanuel Macron a declarat, joi, în declarația comună de presă de la Cotroceni, că Europa Spațiului Schengen ”nu funcționează bine”, fiind nevoie de o ”atitudine solidară” și un control ”mai bun” al frontierelor.

Președintele francez Emmanuel Macron a afirmat că Europa Spațiului Schengen ”nu funcționează bine”, adăugând că este nevoie de o atitudine solidară și un control mai bun al frontierelor. Macron a admis însă că în ultimii zece ani, de la aderarea la Uniunea Europeană, România a făcut ”progrese considerabile”.

Președintele Klaus Iohannis a declarat că aderarea României la Spațiul Schengen ”va consolida securitatea Spațiului Schengen”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/presedintele-frantei-emmanuel-macron-europa-spatiului-schengen-nu-functioneaza-bine-41519.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/presedintele-frantei-emmanuel-macron-europa-spatiului-schengen-nu-functioneaza-bine-41519-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Președintele Franței Emmanuel Macron a declarat, joi, în declarația comună de presă de la Cotroceni, că Europa Spațiului Schengen ”nu funcționează bine”, fiind nevoie de o ”atitudine solidară” și un control ”mai bun” al frontierelor. Președintele francez Emmanuel Macron a afirmat că Europa Spațiului Schengen ”nu funcționează bine”, adăugând că...

Preluat de la romania ntv