Polițist filmat în timp ce întreține relații sexuale cu o prostituată, îmbrăcat în uniformă!

Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara face verificări după ce în spațiul public a apărut o filmare cu șeful postului de poliție Crișcior în timp ce întreține relații sexuale, îmbrăcat în uniformă, cu o tânără bănuită că practică prostituția.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, Laura Năstase, a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că se fac cercetări după ce în spațiul public au apărut imaginile cu șeful postului de poliție Crișcior, Adrian Ancheș, în timp ce întreține relații sexuale îmbrăcat în uniformă.

„În urma apariției acestei filmări, conducerea Inspectoratului de Poliție Hunedoara a dispus verificări prin Biroul Control Intern și prin Structura de Securitate din cadrul IPJ Hunedoara. În urma acestor verificări, urmează să se stabilească atât aspectele legate de comportamentul polițistului, cât și aspectele legate de confidențialitatea datelor de pe filmarea respectivă”, a afirmat Laura Năstase.

Joi, presa locală a făcut public un filmuleț în care apare șeful postului de poliție Crișcior, din județul Hunedoara, îmbrăcat în uniforma de polițist. Adrian Ancheș întreține relații sexuale cu o tânără bănuită că ar practica prostituția, într-un presupus bordel.

Pe filmare se vede cum șeful postului de poliție întrerupe scenele erotice pentru a răspunde la telefonul mobil, fiind căutat de superiori pentru a da raportul pe ziua respectivă.

În primăvara acestui an, o altă filmare cu Adrian Ancheș a apărut în spațiul public. Șeful postului de poliție Crișcior apare alături de o femeie care-i spune că a bătut-o. Ulterior, filmulețul a fost șters de pe Facebook.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/politist-filmat-in-timp-ce-intretine-relatii-sexuale-cu-o-prostituata-imbracat-in-uniforma-41520.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/politist-filmat-in-timp-ce-intretine-relatii-sexuale-cu-o-prostituata-imbracat-in-uniforma-41520-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara face verificări după ce în spațiul public a apărut o filmare cu șeful postului de poliție Crișcior în timp ce întreține relații sexuale, îmbrăcat în uniformă, cu o tânără bănuită că practică prostituția. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, Laura Năstase, a...

Preluat de la romania ntv