Panică în SUA, în orașul Charleston. Un individ, care s-a autoproclamat noul șef din oraș, s-a baricadat într-un restaurant, avînd mai mulți ostateci.

Principalul suspect ar fi un angajat concediat de curând de managementul restaurantului. Primarul ar fi spus jurnaliştilor prezenţi că nu este în niciun caz vorba de un act terorist, ci de unul de răzbunare. Printre ostatici, informează Live5News, s-ar afla şi managerul restaurantului. 

Poliţia a evacuat o zonă din centrul oraşului Charleston, după ce un bărbat înarmat a intrat într-un restaurant, s-a încuiat acolo şi le-a spus clienţilor că “este noul rege al Charleston-ului”, informează Russia Today. Conform presei din SUA, o persoană ar fi fost rănită în timpul împuşcăturilor. Ar fi vorba de bucătarul restaurantului. 

Un corespondent al ziarului american The Post and Courier aflat la faţa locului susţine că bărbatul ar fi luat mai mulţi ostatici, fapt confirmat şi de autorităţi. Echipe de intervenţie SWAT şi un elicopter se află la faţa locului şi o şcoală din apropiere şi-a suspendat orele.

Doi clienţi ai restaurantului au văzut un bărbat ieşind din bucătărie cu o armă în mână şi spunând “e un şef nou în oraş”, susţine aceeaşi sursă.  

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Panică în SUA, în orașul Charleston. Un individ, care s-a autoproclamat noul șef din oraș, s-a baricadat într-un restaurant, avînd mai mulți ostateci. Principalul suspect ar fi un angajat concediat de curând de managementul restaurantului. Primarul ar fi spus jurnaliştilor prezenţi că nu este în niciun caz vorba de un...

Preluat de la EVZ