O lucrare banală la sistemul de canalizare s-a transformat în tragedie pentru un bărbat din Vâlcea.

Doi muncitori care lucrau la sistemul de canalizare din comuna vâlceană Tetoiu au fost surprinşi sub un mal de pământ care s-a prăbuşit, unul dintre ei fiind scos decedat, iar altul conştient, însă cu traumatism toracic. 

Cele două persoane se aflau la o adâncime de aproximativ trei metri atunci când s-a prăbuşit malul de pământ. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, muncitorul care a fost scos în viaţă a fost preluat de un un echipaj SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Craiova.  Persoana care a fost scoasă decedată de sub malul de pământ avea coloana cervicală fracturată iar decesul a fost pronunţat de medicul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea prezent la locul accidentului.  “La ora 16,47, ISU Vâlcea a fost solicitat să intervină pentru salvarea a doi muncitori care au fost prinşi sub un mal de pământ în timp ce lucrau la canalizarea din comuna Tetoiu. Un muncitor, în vârstă de 50 de ani, a fost scos conştient şi preluat de echipajul SMURD. El este transportat la UPU Craiova pentru investigaţii suplimentare. A doua persoană, un bărbat de 44 de ani, a fost scoasă fără semne vitale şi cu leziuni incompatibile cu viaţa (fractură coloană cervicală), decesul fiind declarat de către medicul SAJ”, a spus Octavian Fulger, conform Agerpres.   

rootstireaActualitate/EsentialSocial
O lucrare banală la sistemul de canalizare s-a transformat în tragedie pentru un bărbat din Vâlcea. Doi muncitori care lucrau la sistemul de canalizare din comuna vâlceană Tetoiu au fost surprinşi sub un mal de pământ care s-a prăbuşit, unul dintre ei fiind scos decedat, iar altul conştient, însă cu...

Preluat de la EVZ