Primarul Mihai Chirica a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu crede într-o reconciliere între el şi Liviu Dragnea după modelul fostului premier Grindeanu.

În cadrul unei conferințe de presă, Mihai Chirica, a comentat despre întâlnirea dintre Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea, spunând că nu a discutat în ultima perioadă cu Grindeanu despre posibila sa revenire pe scena politică, menționând în schimb că „o revenire în politică i se poate întâmpla oricui”, informează AGERPRES.

„Prin urmare n-ar trebui s-o interzicem domnului Grindeanu. Concilierea face parte din practica diplomatică şi politică a oricărui om şi a oricărei structuri politice. Dacă a făcut-o şi îi este bine, îl felicit”, a răspuns primarul Iaşiului.

Referitor la o împăcare cu Liviu Dragnea, Chirica a spus că „Între mine şi domnul Dragnea nu e posibilă o reconciliere după modelul Grindeanu. Nu vreau să fiu ambasador la Chişinău. Eu nu neg nicio posibilitate de a discuta cu o persoană, indiferent dacă este rege sau sclav.”

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Primarul Mihai Chirica a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu crede într-o reconciliere între el şi Liviu Dragnea după modelul fostului premier Grindeanu. În cadrul unei conferințe de presă, Mihai Chirica, a comentat despre întâlnirea dintre Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea, spunând că nu a discutat...

Preluat de la EVZ