Macron a difuzat live, pe Facebook, primirea sa la Cotroceni! Președinția nu a transmis evenimentul

Primirea la Cotroceni a lui Emmanuel Macron a fost difuzată în direct pe contul de facebook al președintelui francez, cu un comentariu în care era președintele Klaus Iohannis era etichetat. Administrația Prezidențială nu a difuzat pe site, la secțiunea live, ceremonia de primire a lui Macron.

Transmisia live pe contul de facebook al președintelui Macron era însoțită de comentariul ”Ceremonie de primire la București, în România, cu Klaus Iohannis”.

Omologul său român nu a difuzat ceremonia de primire pe contul său de facebook, iar site-ul Administrației Prezidențiale a transmis în direct doar conferința de presă comună susținută de către cei doi șefi de stat.

Președintele Republicii Franceze Emmanuel Macron a fost primit, joi, la Palatul Cotroceni cu onoruri militare. Președintele francez a fost însoțit de Prima Doamnă Brigitte Macron.
Au fost intonate cele două imnuri de stat și a fost trecută în revistă garda de onoare. Președintele Macron a salutat în limba română garda de onoare.

După ceremonia primirii oficiale, cei doi președinți au avut discuții tete-a-tete, urmate de convorbiri cu cele două delegații. La final, Macron și Iohannis au susținut o conferință de presă comună.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/macron-a-difuzat-live-pe-facebook-primirea-sa-la-cotroceni-presedintia-nu-a-transmis-evenimentul-41522.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/macron-a-difuzat-live-pe-facebook-primirea-sa-la-cotroceni-presedintia-nu-a-transmis-evenimentul-41522-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Primirea la Cotroceni a lui Emmanuel Macron a fost difuzată în direct pe contul de facebook al președintelui francez, cu un comentariu în care era președintele Klaus Iohannis era etichetat. Administrația Prezidențială nu a difuzat pe site, la secțiunea live, ceremonia de primire a lui Macron. Transmisia live pe contul...

Preluat de la romania ntv