Liviu Dragnea, la Neptun, despre modificările legilor Justiției: Nu înțeleg supărarea lui Iohannis; sunt 'principii'

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, azi, la Neptun, că propunerile de modificare a legilor Justiției, prezentate de ministrul, Tudorel Toader, reprezintă „principii”, fiind cale lungă până vor ajunge legi, el arătând, în acest context, că nu înțelege supărarea șefului statului.

„Sincer, eu nu înțeleg ce e cu atâta agitație. Am văzut grupări, instituții, s-au năpustit. Eu am înțeles că ieri au fost prezentate niște principii, propuneri, nici măcar nu au apărut proiectele de legi. E cale lungă. Am înțeles că o să trimită niște proiecte de legi la CSM, pentru un aviz, după care o să ajungă în Parlament, unde o să se dezbată. Nu trebuie omorât un om că are niște păreri, niște propuneri. Nu e vorba nici de Ordonană, nici de lege promulgată. Mie mi se pare că s-au grăbit toți, inclusiv președintele”, a spus Dragnea.

„Nu am înțeles foarte bine supărarea domnului președinte pentru că, repet, sunt niște principii aici. Nici nu vreau să mă bag în comentarii. O să avem timp și ocazii să comentăm aceste proiecte când vor ajunge în Parlament”, a adăugat Dragnea.

El a spus că nu știa în prealabil despre aceste propuneri de modificare a legilor Justiției.

Întrebat cum a reacționat atunci când le-a văzut, Dragnea a răspuns: „Eu nu reacționez. Nu mă năpustesc”.

„Noi vorbim de niște propuneri care vor deveni proiecte de legi și vor fi dezbătute în Parlament, așteptate de întreaga societate. Ca cineva, indiferent ce experiență are, să reacționeze instantaneu, după o oră, două, trei, mie mi se pare o abordare ori pur personală, ori foarte superficială”, a adăugat Dragnea.

El a arătat că despre aceste propuneri de modificare vor opina specialișii și grupurile profesionale, iar Parlamentul va analiza aceste puncte de vedere atunci când le va dezbate.

„Deci e cale lungă până se vor adopta proiectele de legi. Eu propun să fim mai calmi, să așteptăm proiectele de legi, atunci o să vedem în ce formă finală vor fi”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă are un calendar privind dezbaterea și adoptarea acestor modificări în Parlament, Dragnea a răspuns: „Să vedem când iese avizul de la CSM. Anul acesta sigur intră în Parlament”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/liviu-dragnea-la-neptun-despre-modificarile-legilor-justitiei-nu-inteleg-supararea-lui-iohannis-sunt-principii-41524.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/liviu-dragnea-la-neptun-despre-modificarile-legilor-justitiei-nu-inteleg-supararea-lui-iohannis-sunt-principii-41524-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, azi, la Neptun, că propunerile de modificare a legilor Justiției, prezentate de ministrul, Tudorel Toader, reprezintă „principii”, fiind cale lungă până vor ajunge legi, el arătând, în acest context, că nu înțelege supărarea șefului statului. „Sincer, eu nu înțeleg ce e cu atâta agitație....

Preluat de la romania ntv