Reporterii britanici au poposit la malul Mării Negre, la vecinii bulgari, pentru a vedea exact ce se întâmplă într-un renumit complex din Bulgaria, pe care îl vizitează și numeroși români. Au dat de alcool și petreceri deșănțate în Ibiza Europei de est.

Un angajat în vârstă de 23 de ani, care a lucrat mai bine de două sezoane la Sunny Beach, spune că depravarea este la ea acasă. Oamenii beau excesiv, se dezbracă în public și se comportă obscen.

Sunny Beach a devenit o destinație preferată de britanici, amatori ai alcoolului și nudității.

Angajatul englez de la Sunny Beach a povestit pentru Wales Online: Am văzut oameni căzând de pe mese, își rupeau gleznele de beți ce erau. Sau se tăiau în cioburi, deoarece se descălțau atunci când erau foarte beți.

Femeile se dezbrăcau de tot și se urcau pe bar, iar aceasta a devenit o destinație preferată pentru englezii care beau alcool excesiv.

Potrivit TheSun, vicepremierul Bulgariei a trimis poliția să cerceteze resort-ul, după ce faima stațiunii a început să fie din ce în ce mai discutată.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Reporterii britanici au poposit la malul Mării Negre, la vecinii bulgari, pentru a vedea exact ce se întâmplă într-un renumit complex din Bulgaria, pe care îl vizitează și numeroși români. Au dat de alcool și petreceri deșănțate în Ibiza Europei de est. Un angajat în vârstă de 23 de ani,...

Preluat de la EVZ