Conducerea DNA a convocat Adunărea Generală pedata 31 august pentru ca procurorii să îşi poată exprima opiniile referitoare la modificările propuse la legile Justiţiei şi la felul în care le va fi influenţată activitatea pe care o desfăşoară, se arată într-un comunicat.

Conducerea DNA a transmis o scrisoare deschisă ministrului Justiţiei, Consiliului Superior al Magistraturii, procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi preşedintei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru a semnala o serie de aspecte legate de situaţia creată după anunţul ministrului Tudorel Toader.

”Având în vedere situaţia de incertitudine creată după prezentarea, de către ministrul Justiţiei, la o conferinţă de presă, a unor modificări pe care intenţionează să le aducă legilor Justiţiei (Statutul magistratului, Legea pentru organizarea judiciară, Legea privind CSM), conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie a decis convocarea Adunării Generale pentru data de 31 august 2017, astfel încât procurorii să îşi poată exprima opiniile referitoare la modificările propuse şi la felul în care le va fi influenţată activitatea pe care o desfăşoară în cadrul DNA”, se precizează în comunicat.  

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Conducerea DNA a convocat Adunărea Generală pedata 31 august pentru ca procurorii să îşi poată exprima opiniile referitoare la modificările propuse la legile Justiţiei şi la felul în care le va fi influenţată activitatea pe care o desfăşoară, se arată într-un comunicat. Conducerea DNA a transmis o scrisoare deschisă ministrului...

Preluat de la EVZ