Legea pensiilor continuă să rămână un subiect arzător pentru PSD, partidul de la guvernare, o decizie urmând să fie luată în cel mai scurt timp.

Liviu Dragnea a dezvăluit că urmează să se discute în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD unul dintre cele mai arzătoare subiecte, legea pensiilor.

Liderul PSD a declarat că discuțiile trebuiau să aibă loc în acest sfârșit de săptămână, dar dialogul a fost amânat cu câteva zile.

“Mâine (vineri – n.r.), doamna Lia Olguţa Vasilescu nu poate veni. Am avut o întâlnire cu dumneaei azi dimineaţă. Am discutat şi cu primul ministru, cred că săptămâna viitoare vom discuta. O să avem din nou o întâlnire a Comitetului Executiv în weekend, grupurile parlamentare şi Guvern, tot pe aici”, a precizat liderul social-democraţilor, conform Agerpres.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Legea pensiilor continuă să rămână un subiect arzător pentru PSD, partidul de la guvernare, o decizie urmând să fie luată în cel mai scurt timp. Liviu Dragnea a dezvăluit că urmează să se discute în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD unul dintre cele mai arzătoare subiecte, legea pensiilor. Liderul PSD...

Preluat de la EVZ