Un incendiu violent a izbucnit, joi dimineață, într-un cartier rezidențial din București. Patru autospeciale de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

Un incendiul violent a izbucnit în cartierul rezidențial Băneasa, din nordul Capitalei. Din primele informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBF) , patru autospeciale de stingere au fost trimise pe strada Băneasa, acolo unde a luat foc o magazie.

Focul a cuprins o anexa din lemn, de circa 200 de metru pătrați iar flăcările  au mistuit parte superioară a construcției.

Din fericire, incendiul a fost localizat de pompieri. Nu sunt persoane rănite și nici pericol de extindere, precizează reprezentanții ISUBF.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Un incendiu violent a izbucnit, joi dimineață, într-un cartier rezidențial din București. Patru autospeciale de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor. Un incendiul violent a izbucnit în cartierul rezidențial Băneasa, din nordul Capitalei. Din primele informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBF) , patru autospeciale de stingere...

Preluat de la EVZ