Pe prima pagină a „Bulinei roșii”, din 27 ianuarie 1996, a fost publicată o știre care anunța că, în urma studiilor făcute la Universitatea din Manchester, femeile care au relații sexuale în afara căsătoriei au șanse mai mari să obțină copii reușiți.

Concluzia studiului, făcut pe 4.000 de femei și după analiza mai multor cupluri, a fost aceea că dacă o femeie are contacte sexuale cu doi sau mai mulți bărbați, într-o săptămână, are șanse considerabil mai mari să preia spermatozoidul masculului cel mai bine dotat genetic.

INFO Sub conducerea lui Ion Cristoiu, EVZ a coagulat una din cele mai redutabile echipe de știri internaționale din presa anilor ’90.

CV ​Nicolae Stanciu, semnatarul știrii, a fost redactor al secției „Externe” a „Bulinei roșii”.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile adulterine Fac copii mai reușiți.

rootstireaActualitate/EsentialMemoria EVZ
Pe prima pagină a „Bulinei roșii”, din 27 ianuarie 1996, a fost publicată o știre care anunța că, în urma studiilor făcute la Universitatea din Manchester, femeile care au relații sexuale în afara căsătoriei au șanse mai mari să obțină copii reușiți. Concluzia studiului, făcut pe 4.000 de femei și...

Preluat de la EVZ