După ce s-a aflat că Gina Pistol are o relaţie sentimentală cu Smiley, aceasta a făcut primele declaraţii. Într-un final, s-a aflat cu cine se iubește cântărețul Smiley și cine îi dă insomnii. De la despărțirea sa de Laura Cosoi, nimeni nu a mai aflat nimic despre viața sa sentimentală. Smiley este foarte discret, când vine vorba de viața lui sentimentală. În presă s-au mai făcut speculații, însă nimic concret nu a mai aflat cineva până acum.

După ce paparazzii au surprins-o pe Gina Pistol în compania celui mai râvnit burlac din showbiz, prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuţite” a făcut primele declaraţii despre ceea ce s-ar putea numi idila anului. „În cele din urmă, luată la întrebări, Gina a confirmat că are o relaţie cu Smiley. Gina e frumoasă tot timpul, dar de când e îndrăgostită, pur şi simplu radiază!”, au declarat apropiaţi ai vedetei pentru sursa sus menţionată.


Smiley IUBEȘTE din nou. Este o VEDETĂ mai în VÂRSTĂ decît el. Acesta este CUPLUL ANULUI – Imagini de SENZAȚIE


“Prefer să rămână între noi povestea asta. Nu doresc să vorbesc despre viaţa mea personală”, a spus Gina Pistol pentru spynews.ro.


SURPRIZA ANULUI! Iubita lui Smiley este celebra…


Conform unor apropiaţi ai celor doi, Gina şi Smiley sunt împreună de câteva luni, artistul fiind cel care a făcut primul pas. Aleasa inimii lui Smiley nu este o femeie care stă departe de reflectoare sau de la Vocea României, așa cum s-a vehiculat în dese rânduri, ci este o femeie celebră. Celebră șo controversată, cel puțin în amor. El nu a mai avut nicio relaţie oficială de când s-a despărţit de Laura Cosoi. Ea a încheiat acum câteva luni o relaţia ce părea să ducă la căsătorie.  

Conform ultimelor zvonuri din presa de specialitate, cuplul momentului în lumea mondenă din România este format din Smiley (34 de ani) şi Gina Pistol (36 de ani). Cei doi ar trăi o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. De curând, paparazzii au surprins-o pe Gina Pistol în timp ce-i făcea o vizită acestuia la casa lui din Cernica.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
După ce s-a aflat că Gina Pistol are o relaţie sentimentală cu Smiley, aceasta a făcut primele declaraţii. Într-un final, s-a aflat cu cine se iubește cântărețul Smiley și cine îi dă insomnii. De la despărțirea sa de Laura Cosoi, nimeni nu a mai aflat nimic despre viața sa...

Preluat de la EVZ