După ce în aceste zile ne-am bucurat de puțină răcoare, iată că meteorologii anunţă că vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor, în cea mai mare parte a țării. Și în București vremea va fi frumoasă, iar temperaturile vor continua să crească în aceste zile, situându-se ușor peste mediile climatologice specifice perioadei, spun meteorologii.

JOI. Astfel, astăzi ne vom bucura de căldură în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil în nordul, centrul și estul țării, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în estul Transilvaniei și 31 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime între 2…3 grade în depresiuni și 19 grade în nordul litoralului.

Și în București vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin și vânt slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 13…14 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 10 grade.

VINERI. Și vineri ne vom bucura de vreme frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească și se vor situa ușor peste mediile climatologice specifice perioadei, spun meteorologii. Cerul va fi variabil în nordul țării, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în estul Transilvaniei și pe litoral și 32 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime între 10 și 20 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre 5…6 grade.

În București, vreme numai bună de plimbare, Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească, spre 12 grade.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
După ce în aceste zile ne-am bucurat de puțină răcoare, iată că meteorologii anunţă că vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor, în cea mai mare parte a țării. Și în București vremea va fi frumoasă, iar temperaturile vor continua să crească în aceste zile, situându-se ușor...

Preluat de la EVZ